Manuel Rodriguez Tradicion T-65
Manuel Rodriguez Tradicion T-65
Manuel Rodriguez Tradicion T-65
Manuel Rodriguez Tradicion T-65
Manuel Rodriguez Tradicion T-65
Manuel Rodriguez Tradicion T-65

Manuel Rodriguez Tradicion T-65

Laatste items in voorraad
€ 390,00
Incl. BTW

- Top: Massief Cedar

- Zij en achterkant: Mahonie

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Media

Omschrijving

Tradition in look and sound.


De TRADICION serie combineert de typische kenmerken van de klassieke gitaarbouw in meerdere opzichten. Dit begint al bij de materiaalkeuze: voor het bovenblad is massief ceder gebruikt, terwijl het achter-en zijblad van mahonie zijn. Dit resulteert in een traditionele uitstraling die aangenaam wordt onderstreept door een eco-matte lak op waterbasis.


Qua klank zijn de instrumenten, die handgemaakt zijn in Europa, moderaat gestemd en ontworpen voor een gebalanceerde sound. Dit wordt onder meer verzekerd door de traditionele halsconstructie met zwaluwstaart verbinding, die niet alleen een hoge stabiliteit maar ook een zeer goede trillingsoverdracht garandeert.


Een bijzonder feature van alle Manuel Rodríguez 4/ 4 gitaren is de GEWA armsteun, die twee duidelijke voordelen biedt: met zijn ronde vorm zorgt hij voor een bijzonder aangenaam speelgevoel en laat het bovenblad vrij trillen over het hele oppervlak, omdat het demping voorkomt doordat de rechterarm er bovenop wordt geplaatst.

Meer geluid, meer comfort.


German made Hannabach 815HTC snaren worden in de fabriek opgewonden en ronden het klankconcept van deze serie perfect af.


De instrumenten van de Manuel Rodríguez TRADICION serie zijn verkrijgbaar in alle vijf in de handel verkrijgbare maten tot de kleine 1/4 gitaar.

Productdetails

Maat
4/4
Kleur
Naturel
Type
Tradicion
1 Item
1000000132595
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking