Blackstar Sonnet 60
Blackstar Sonnet 60
Blackstar Sonnet 60
Blackstar Sonnet 60
Blackstar Sonnet 60
Blackstar Sonnet 60
Blackstar Sonnet 60
Blackstar Sonnet 60

Blackstar Sonnet 60

BLACKSTAR
€ 459,00
Incl. BTW

De Blackstar Sonnet is een versterker voor akoestische gitaar en levert 60W via een 1x6.5” speaker en een 1x1” tweeter. De Sonnet beschikt over twee microfoon-inputs, twee instrument-inputs, Bluetooth, een USB-aansluiting en een ingebouwde reverb.

Gespreid Betalen

Liever in termijnen betalen? Dat kan!
Betaal in 12 tot 36 termijnen

Let op: Geld lenen kost geld

Omschrijving

Met de Blackstar Sonnet 60 heb je altijd goed geluid tijdens je akoestische optredens. Of je nu alleen bent of met iemand anders speelt. De Sonnet zorgt voor een natuurlijke respons en vangt iedere akoestische nuance van je instrument en stem. Je hebt zowel XLR- als USB outputs waardoor je je versterker doorlust naar een PA of naar je computer. De Bluetooth functie laat je meespelen met je favoriete nummers en is handig voor livestreams. Door de bouw van de versterker is het speakerdoek iets gekanteld waardoor je jezelf altijd goed terughoort.

De 3-bands EQ is aangevuld met een High Pass Filter, een Brilliance-knop, een Phase-schakelaar en een Shape-knop waarmee je de curve van je EQ wijzigt. Hierdoor kun je je geluid tot in de puntjes regelen ongeacht het soort element dat je gebruikt. Het lichte ontwerp maakt de Sonnet 60 een ideale reisgenoot!

Productdetails

Kleur
Blond
Type
Sonnet 60
Soort
Gitaar versterker
845644005864
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking